АГ-БАГ-УКРАЇНА
АГ-БАГ-УКРАЇНА
№1 з надання послуг заготівлі кормів в полімерні рукава
  • ПОСЛУГИ 
    ​ЗАГОТІВЛІ ПИВНОЇ ДРОБИНИ В ПОЛІМЕРНІ РУКАВА

    ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

Пивна дробина, за останні кілька років стала для ферм незамінним складником раціону - все завдяки своїм перевагам та відносно дешевому білку. 


Легко розщеплюється

Дає хлібний запах, який подобається корові

Легко засвоюється

Корови з’їдають більше СР

Нівелює недоліки основного корму - перебиває запах масляної кислоти

Пришвидшує прохідність корму

Але при заготівлі варто знати і про її слабкі сторони:

Це не стабільна сировина –якість залежить від вмісту вологи, сорту ячменю, і вмісту алкоголю

Дробина складна в заготівлі, саме через свою нестабільність

Практично не можливо або складно заготовити в рулони

Для заготівлі в рукава в ідеалі потрібен хімічний консервант


Для клієнтів, які бажають отримати готову та якісну пивну дробину без витрат на купівлю техніки, ми надаємо послуги із закладання пивної дробини у полімерні рукави.


Послуги передбачають роботу нашої техніки з оператором на Вашому підприємстві та безкоштовні консультації по зберіганню кормів. Додатково сплачується вартість полімерних рукавів, консервант та доставка техніки до Вашого господарства.

Заготівля пивної дробини в рукава виглядає ось так АГ-БАГ-УКРАЇНА | Заготівля пивної дробини в рукава - YouTube

В ЯКИХ РЕГІОНАХ МИ ПРАЦЮЄМО

Вінницька, Дніпропетровська, Житомирська, Запорізька, Київська, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Черкаська, Чернігівська області

ЩО МИ РОБИМО НА ПІДПРИЄМСТВІ ЗАМОВНИКА

Орієнтовно через 2-3 тижні після отримання вашої заявки -  техніка з оператором приїздить на підприємство

Оператор управляє процесом розвантаження техніки

Перед початком виконання роботи оператор оглядає площадку – усуваються недоліки або підбирається інше місце, більш придатне для розміщення рукавів

Техніка виставляється на площадку, підключається до трактора, проводиться пробний запуск , перевірка всіх вузлів, змащування

Надягається полімерний рукав

Оператор з представником замовника виїздить в поле  де робить огляд культури що буде закладатись на предмет відповідності технологічним вимогам

Проводиться інструктаж персоналу, що буде задіяний в процесі роботи техніки та розпочинається заготівля пивної дробини в рукава

В процесі роботи оператор вибірково контролює якість сировини на відповідність технологічним вимогам (вологість, нарізка, чистота). За потреби - зупиняє роботу в разі невідповідності маси

Після закладки першого рукава - оператор разом з помічником від замовника закриває рукав та проводить інструктаж

Якщо у вас залишилися питання, Ви можете задати iх по телефону
​044 290 37 69

ЩО НЕОБХІДНО МАТИ ЩОБ СКОРИСТАТИСЬ ПОСЛУГАМИ

Трактор для підключення до Плющилки з приставкою для пивної дробини: від 100 к.с,  ВВП - від 500 об/хв, діаметр ВВП -38 мм на 8 шліців (хвостовик трактора 8х32х38)

Тракторист

Площадка, відповідно до вимог вказаних у розділі найчастіших питань

Фронтальний навантажувач або трактор з ковшем для завантаження маси в приймальний бункер (з оператором)

Якщо пряме вивантаження з транспорту в бункер не можливе - необхідна чиста тверда площадка для перевантаження пивної дробини

2 дерев’яні рейки довжиною 2-2,5 метри на 1 рукав, молоток, довгі гвіздки для закриття рукава

Умови для перебування нашого персоналу - триразове харчування , комфортне проживання (гаряча вода, душ,туалет)

Найголовніше – бажання отримати якісний корм згідно наших рекомендацій.

ВИМОГИ ДО ПИВНОЇ ДРОБИНИ

Вологість / СР77-81 % / 19- 23 %
Температура50 - 65 °C
Автомобілі для перевезенняВантажні автомобілі для транспортування дробини повинні бути чистими Для віддалених перевезень ОБОВ’ЯЗКОВЕ  покритія брезентом (високий ризик забруднення)!
ЧистотаЧистота маси - ключова вимога. Чим більше забруднення маси золою - тим вищий ризик отримати корм низької якості. 

Температура при закладці дробини повинна становити не менше 50 °C, інакше є ризик, що маса засилосується погано.

ВАЖЛИВО!  Пивну дробину з температурою нижче 50 °C слід закладати лише з використанням хімічного (органічного)  консерванту.

Для дрібних фермерських господарств з щоденним виймання менше ніж 0,5 м: використання хімічного консерванту ОБОВ’ЯЗКОВЕ - для підвищення аеробної стабільності після відкриття рукава.

ДІЗНАТИСЬ ДЕТАЛІ

ЗА ЩО МИ ВІДПОВІДАЄМО І НЕ ВІДПОВІДАЄМО

Ми відповідаємо

за перевірку стану площадки оператором, інструктаж персоналу підприємства під час роботи з технікою,  перевірку стану сировини на відповідність вимогам, контроль роботи техніки, цілісність рукава в процесі заготівлі, контроль закриття рукава, проведення огляду рукава після заготівлі, інструктаж представника Замовника по обслуговуванню рукавів (ремонт, огляд, захист від тварин).

Ми не відповідаємо

за пошкодження рукава тваринами чи технікою замовника, дотримання співробітниками замовника правил техніки безпеки під час роботи, закриття клапанів виходу газів бродіння через 2 доби після закриття рукава, стан корму після відкриття рукава (у випадках, коли замовник  наполягає на порушенні технології заготівлі складаємо акт про відсутність претензій).

ВАРТІСТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ ЗА 1 ТОННУ

Калькуляція станом на 1 березня 2021 року: 

Робота техніки з оператором
     4.20 EUR
Консервант ProMyr XR 680


2.78 EUR
Всього

*без урахування доставки

10.39- 10.8 EUR*
Полімерний рукав

*тонна, в залежності від типу рукава

3.41-3.82 EUR*

УМОВИ ДОСТАВКИ

Доставка техніки “на господарство” виконується за рахунок замовника або самостійно замовником.

КОМУ МИ НЕ ПІДІЙДЕМО

На жаль, ми не зможемо задовольнити вашу потребу в заготівлі пивної дробини в полімерні рукава, якщо вам необхідно закласти до 100 т. Вартість логістики буде занадто висока і, врешті, заготівля стане не рентабельною для вас.

Ми не підходимо клієнтам, які не готові виконувати наші рекомендації напрацьовані за 15 років практики.

Якщо вам  потрібно надати послуги з заготівлі пивної дробини в рукава “вже завтра” - це може бути неможливим. Графік виконання робіт в сезон сплановується мінімум на 2 тижні вперед.

ВІДГУКИ НАШИХ КЛІЄНТІВ

ВІДПОВІДІ НА НАЙЧАСТІШІ ПИТАННЯ

Яка площадка необхідна для розміщення рукавів?

Максимально рівна, чиста  та тверда поверхня: асфальт, бетон, або гарно втрамбований грунт. Бажаний кут нахилу площадки в 3 %.
Мінімальна довжина - 80 м. Мінімальна ширина - 15 м.

Скільки пивна дробина може зберігатись в рукаві?

Без втрати поживної цінності пивна дробина може зберігатися як мінімум 6 місяців.

Скільки маси вміщує 1 рукав?

Рукав діаметром 1,95  метри і довжиною 60 м вміщує  100 тонн пивної дробини

Скільки рукавів (тонн маси) можна закласти за 1 день?

З нашого  досвіду, за 1 робочу зміну 8 годин максимум можна заготовити 200 т, або 2 рукави. 

Проте, часто трапляється так, що доставка пивної дробини затримується. Саме тому базовим показником можна вважати 1 рукава / 100 тонн за 1 роб. день.

Коли можна відкривати і годувати?

Процеси бродіння в рукаві закінчуються орієнтовно через місяць. Саме тоді можна відкривати рукав з дробиною.

Чий трактор буде працювати?

Більшість замовників обирає роботу з власним трактором. Саме тому, ми надаємо силосний прес та оператора, а трактор надає замовник.

Як обслуговувати заповнений рукав?

Запобігайте проникненню тварин в місце, де зберігаються рукава. Бажано, щоб майданчик був огороджений парканом

Зверніть  увагу,  що  рукава  може  бути  пошкоджено  також  технікою,  що  рухається  в безпосередній близькості або сторонніми особами.

Слідкуйте, за тим щоб на прилеглій до рукавів території не було залишків зерна, кормів, сміття, бур’янів або чагарників – вони слугують сховом для гризунів, які можуть заподіяти невиправну шкоду пластику та пивній дробині


Слід періодично (мінімум 1 раз в 3-4 дні) відвідувати місце розташування  рукавів, перевіряти рукава на предмет пошкоджень. При  виявлені  пошкоджених місць  - ремонтувати їх використовуючи клейку стрічку «АГ-БАГ-УКРАЇНА»


Поверхня рукава та площа поруч з рукавом має бути чистою, без залишків кормів чи сторонніх предметів, що можуть привернути птахів або гризунів.

Як відкривати рукав і виймати готовий корм?

Надріз для відкриття рукава і вилучення кормів має бути зроблено в похилому напрямку, залишивши на нижньому краю відстань від 40 до 50 см, яка виступає в якості оболонки, що запобігає випадінню маси за межі рукава. Далі виїмку можна проводити фронтальним навантажувачем.

Принцип відкриття рукава найкраще видно на відео https://youtu.be/jhk5qb4zK30?t=257

Чому я не можу купити інший рукав?

Ми  несемо відповідальність за цілісність рукава під час заготівлі, саме тому вже 15 років працюємо з  рукавами BUDISSA BAG, які  відмінно зарекомендували себе при роботі з усіма типами кормів.

Закладаючи пивну дробину в інші рукава ми не можемо гарантувати їх стабільності та цілісності під час виконання робіт.

Чому саме ваш консервант?

Хімічний (органічний) консервант на Українському ринку продається бочками розміром 1 м. куб. При заготівлі 100 т дробини необхідно лише 100-200 л консерванту.

Для того, аби ви не переплачували за зайві літри - ми пропонуємо придбати у нас необхідний вам об’єм хімічного консерванту.

ФОТО ПОСЛУГ

ОТРИМАТИ БЕЗКОШТОВНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ