АГ-БАГ-УКРАЇНА
АГ-БАГ-УКРАЇНА
№1 з надання послуг заготівлі кормів в полімерні рукава
  • ПОСЛУГИ 
    ​З ЗАГОТІВЛІ ЖОМУ В ПОЛІМЕРНІ РУКАВА

    ЗАЛИШИТИ ЗАЯВКУ

ЖОМ -  своєрідна цукерка для корови. За своєю кормовою цінністю він не поступається кукурудзяному силосу, має вищий показник ЧЕЛ і кращий відсоток перетравності.


Для клієнтів, які бажають отримати готовий дешевий та якісний жом без витрат на купівлю техніки, ми надаємо послуги із закладання жому у полімерні рукави.


Послуги передбачають роботу нашої техніки з оператором на Вашому підприємстві та безкоштовні консультації по зберіганню кормів. Додатково сплачується вартість полімерних рукавів, консервант та доставка техніки до Вашого господарства.


В ЯКИХ РЕГІОНАХ МИ ПРАЦЮЄМО

Вінницька, Дніпропетровська, Житомирська, Запорізька, Київська, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська, Черкаська, Чернігівська області

ЩО МИ РОБИМО НА ПІДПРИЄМСТВІ ЗАМОВНИКА

Орієнтовно через 2-3 тижні після отримання вашої заявки -  техніка з оператором приїздить на підприємство

Оператор управляє процесом розвантаження техніки

Перед початком виконання роботи оператор оглядає площадку – усуваються недоліки або підбирається інше місце, більш придатне для розміщення рукавів

Техніка виставляється на площадку, підключається до трактора, проводиться пробний запуск, перевірка всіх вузлів, змащування

Надягається полімерний рукав

Оператор з представником замовника робить огляд маси, що буде закладатись, на предмет відповідності технологічним вимогам

Проводиться інструктаж персоналу, що буде задіяний в процесі роботи техніки, та розпочинається заготівля жому в рукава

В процесі роботи оператор вибірково контролює якість сировини на відповідність технологічним вимогам (вологість, чистота, температура). За потреби - зупиняє роботу в разі невідповідності маси

Після закладки першого рукава - оператор разом з помічником від замовника закриває рукав та проводить інструктаж

Якщо у вас залишилися питання, Ви можете задати iх по телефону
​044 290 37 69

ЩО НЕОБХІДНО МАТИ, ЩОБ СКОРИСТАТИСЬ ПОСЛУГАМИ

Трактор для підключення до Силосного преса: 180-200 к.с,  ВВП -1000 об/хв, діаметр ВВП -35 мм на 6 шліців або трактор для підключення до Плющилки з приставкою для жому: від 100 к.с,  ВВП - від 500 об/хв, діаметр ВВП -38 мм на 8 шліців (хвостовик трактора 8х32х38)

Тракторист


Помічник оператора для прибирання просипаного корму та допомоги водіям

Площадка, відповідно до вимог вказаних у розділі найчастіших питань

Транспорт для перевезення маси до преса: самоскиди із заднім вивантаженням або силосні причепи. Чим більше техніки для логістики - тим краще

Якщо закладка відбуватиметься плющилкою, або пряме вивантаження з транспорту в прес не можливе - необхідна чиста тверда площадка для перевантаження жому + телескопічний навантажувач або трактор з ковшем

2 дерев’яні рейки довжиною 2-2,5 метри на 1 рукав, молоток, довгі гвіздки для закриття рукава

Умови для перебування нашого персоналу - триразове харчування , комфортне проживання (гаряча вода, душ,туалет)

Найголовніше – бажання отримати якісний корм згідно наших рекомендацій.

ВИМОГИ ДО ЖОМУ

Час від виходу з конвеєраНе більше 12 год
Вологість / СР
76- 77 % / 23-24 % , вологіший жом гірше силосується та гірше зберігається
Чистота масиМаксимально чиста, без залишок гичок та сміття

Під час заготівлі обов’язкове використання консерванту, для збереження поживної цінності корму та його стабільності на зрізі.

ВАЖЛИВО!  Необхідно максимально обмежити потрапляння в масу золи (пилу)  під час транспортування до місця заготівлі та перевантаження. Напівпричіп транспорту для перевезення  має бути вкритим брезентом.

ДІЗНАТИСЬ ДЕТАЛІ

ЗА ЩО МИ ВІДПОВІДАЄМО І НЕ ВІДПОВІДАЄМО

Ми відповідаємо

за перевірку стану площадки оператором, інструктаж персоналу підприємства під час роботи з технікою,  перевірку стану сировини на відповідність вимогам, контроль роботи техніки, цілісність рукава в процесі заготівлі, контроль закриття рукава, проведення огляду рукава після заготівлі, інструктаж представника Замовника по обслуговуванню рукавів (ремонт, огляд, захист від тварин).

Ми не відповідаємо

за пошкодження рукава тваринами чи технікою замовника, дотримання співробітниками замовника правил техніки безпеки під час роботи, закриття клапанів виходу газів бродіння через 2 доби після закриття рукава, стан корму після відкриття рукава (у випадках, коли замовник  наполягає на порушенні технології заготівлі складаємо акт про відсутність претензій)

ВАРТІСТЬ НАДАННЯ ПОСЛУГ ЗА 1 ТОННУ

Калькуляція вартості послуг станом на 1 вересня 2021 року: 

Робота техніки з оператором
     4.60 EUR
Консервант ENSIL energy


1 EUR
Всього

*без урахування доставки

8.10- 8.40 EUR*
Полімерний рукав

*тонна, в залежності від розміру рукава

2.50-2.80 EUR*

УМОВИ ДОСТАВКИ

Доставка техніки “на господарство” виконується за рахунок замовника або самостійно замовником

КОМУ МИ НЕ ПІДІЙДЕМО

На жаль, ми не зможемо задовольнити вашу потребу в заготівлі силосу в полімерні рукава, якщо вам необхідно закласти до 100 т. Вартість логістики буде занадто висока і, врешті, заготівля стане не рентабельною для вас.

Ми не підходимо клієнтам, які не готові виконувати наші рекомендації, напрацьовані за 15 років практики.

Якщо вам  потрібно надати послуги з заготівлі жому в рукава “вже завтра” - це теж стане неможливим. Графік виконання робіт планується мінімум на 2 тижні вперед. 

ВІДГУКИ НАШИХ КЛІЄНТІВ

ВІДПОВІДІ НА НАЙЧАСТІШІ ПИТАННЯ

Яка площадка необхідна для розміщення рукавів?

Максимально рівна, чиста  та тверда поверхня: асфальт, бетон, або гарно втрамбований грунт. Бажаний кут нахилу площадки в 3 %.
Мінімальна довжина - 80 м. Мінімальна ширина - 15 м.

Скільки жом може зберігатись в рукаві?

Без втрати поживної цінності жом може зберігатися 12 місяців.

Скільки маси вміщує 1 рукав?

Рукав діаметром 3,0  метри і довжиною 60 м вміщує  240 тонн жому. Рукав діаметром 1,65 м і довжиною 60 м вміщує бл. 100 т жому.

Скільки рукавів (тонн маси) можна закласти за 1 день?

З нашого  досвіду, за 1 робочу зміну 8 годин максимум можна заготовити 600 т, або трохи більше 2х рукавів, якщо заготовляти жом силосним пресом. 

Проте, часто трапляється так, що транспорту для логістики не вистачає. Саме тому базовим показником можна вважати 2 рукава / 480 тонн за 1 роб. день.


Коли можна відкривати і годувати?

Процеси бродіння в рукаві закінчуються орієнтовно через 2-3 тижні. Саме тоді можна відкривати рукав з жомом.

Чий трактор буде працювати?

Більшість замовників обирає роботу з власним трактором. Саме тому, ми надаємо силосний прес або плющилку та оператора, а трактор надає замовник.

Як обслуговувати заповнений рукав?

Запобігайте проникненню тварин в місце, де зберігаються рукава. Бажано, щоб майданчик був огороджений парканом

Зверніть  увагу,  що  рукава  може  бути  пошкоджено  також  технікою,  що  рухається  в безпосередній близькості або сторонніми особами.

Слідкуйте, за тим щоб на прилеглій до рукавів території не було залишків зерна, кормів, сміття, бур’янів або чагарників – вони слугують сховом для гризунів, які можуть заподіяти невиправну шкоду пластику та корму.


Слід періодично (мінімум 1 раз в 3-4 дні) відвідувати місце розташування  рукавів, перевіряти рукава на предмет пошкоджень. При  виявлені  пошкоджених місць  - ремонтувати їх використовуючи клейку стрічку «АГ-БАГ-УКРАЇНА»


Поверхня рукава та площа поруч з рукавом має бути чистою, без залишків кормів чи сторонніх предметів, що можуть привернути птахів або гризунів.

Як відкривати рукав і виймати готовий корм?

Надріз для відкриття рукава і вилучення кормів має бути зроблено в похилому напрямку, залишивши на нижньому краю відстань від 40 до 50 см, яка виступає в якості оболонки, що запобігає випадінню маси за межі рукава. Далі виїмку можна проводити фронтальним навантажувачем.

Принцип відкриття рукава найкраще видно на відео https://youtu.be/jhk5qb4zK30?t=257

Чому я не можу купити інший рукав?

Ми  несемо відповідальність за цілісність рукава під час заготівлі, саме тому вже 15 років працюємо з  рукавами BUDISSA BAG, які  відмінно зарекомендували себе при роботі з усіма типами кормів.

Закладаючи жом в інші рукава, ми не можемо гарантувати їх стабільності та цілісності під час виконання робіт.

Чому саме ваш консервант?

Консервант ENSIL пришвидшує накопичення молочної кислоти в змішаній фазі, бореться з розвитком патогенної мікрофлори на першому етапі та в ході основної фази заготівлі маси,  допомагає зберегти поживні речовин , забезпечує досягнення правильного балансу між молочною та оцтовою кислотами, що дає можливість отримати високе споживання корму (смачний корм), прискорює розщеплення складних цукрів на прості за рахунок ферментів – для отримання молочної кислоти як продуцента молочнокислих бактерій.

Працюючи з консервантом ENSIL ми впевнені, що ви отримаєте чудовий, смачний жом з відмінними поживними показниками та стабільністю на зрізі!

ФОТО ПОСЛУГ

ОТРИМАТИ БЕЗКОШТОВНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ